Museumsbutikk

Kunstmuseet NordTrøndelag har en egen museumsbutikk der vi tilbyr et bredt utvalg innen kunst og design.

Kunstmuseet har gjennom flere år vært opptatt av å formidle bærekraftige produkter i museumsbutikken. Vårt fokus har alltid vært kvalitet foran kvantitet, og en stor del av produktene vi selger er produsert for hånd av bærekraftige materialer, som f.eks tre, skinn og keramikk.

Når det gjelder tekstil, er alle klærne vi tilbyr laget av naturmaterialer som silke, bomull og ull. Tekstilene laget av silke er redesign av gamle plagg, og tekstilene i bomull og ull er alle 100% økologiske og GOTS sertifiserte. Vi selger også produkter av lakseskinn fra laks fra norskekysten. Rivestyrken til lakseskinn er 90 Newtons mot f.eks kalveskinn på 10 Newtons, og er dermed svært robust og slitesterkt. Dette er altså kortreiste kvalitetsprodukter.

Vi tilbyr også papirvarer og leker i tre som er produsert i Norge. Kunstmuseet vil fortsette å jobbe kontinuerlig for utviklingen av en bærekraftig butikk, og fokusere på kvalitet foran kvantitet.

I butikken selges billedkunst, keramikk, glass, smykker, klær og vesker fra både lokale, regionale og nasjonale kunstnere og designere. I tillegg er det også et godt utvalg av bøker, tegnemateriell, leker, spill, kataloger og kunstkort. Hvis du ikke bor i nærheten, men ser noe du liker, kan du ta kontakt på e-post [email protected], så sender vi varen i posten mot et frakttillegg.

Vi har passende gaver for alle anledninger; bursdag, dåp, konfirmasjon, bryllup og firmagaver. Hvis du er usikker på hva du skal velge, kan du også kjøpe gavekort hos oss.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Følg oss på Instagram

Butikken følger museets åpningstider, og på lørdager er vi her fra kl. 11:00-15:00🌸
Velkommen innom for en hyggelig handel!🩷

P.S. I morgen arrangerer vi Familieverksted: Minijakt i tittebokser, som er inspirert av utstillingen «iaktta: Jordal og Falck-Næss»🦌🫎
I tillegg kan du se vår helt nye pop up-utstilling!🤩Hans Gerhard Sørensens illustrasjoner til Olav Duuns tekster - «Mennesket og Maktene» og «Sommarkvelden»
•
•
#museumsbutikk #namsos #kunst #kunsthåndverk #design #kreativtverksted #utstilling #olavduun
Sølvsmykkene til @lillelismykker er inspirert av søljer og smykker til gákti/kofte og bunad, men har et moderne uttrykk som gjør at de kan brukes av alle, uavhengig av kultur og etnisitet❤️
Øredobbene på bildet er i forgylt sølv og koster kr. 650,00🤍💛

Designeren bak merket, Lill-Eli Jørgensen-Dahl, er født og oppvokst i den samiske bygda Karasjok, men er bosatt i Alta.
•
•
#smykker #sølv #design #smykkekunst #samiskdesign #karasjok #alta #namsos #museumsbutikk #kunstmuseetnordtrøndelag
Vi ønsker alle ei riktig god jul⭐️
Det nærmer seg jul, folkens!✨🎄❤️Trenger du en kunstpause😉eller gode julegavetips? Stipendutstillingen og museumsbutikken er åpen hver dag frem til julaften😍
•
•
#godjul #julegaver #julegavetips #åpningstider #museumsbutikk #kunstmuseetnordtrøndelag #namsos #namsoskulturhus #kunstutstilling #stipendutstilling