Butikk

Kunstmuseet NordTrøndelag har en egen museumsbutikk der vi tilbyr et bredt utvalg innen kunst og design.

Kunstmuseet har gjennom flere år vært opptatt av å formidle bærekraftige produkter i museumsbutikken. Vårt fokus har alltid vært kvalitet foran kvantitet, og en stor del av produktene vi selger er produsert for hånd av bærekraftige materialer, som f.eks tre, skinn og keramikk.

Når det gjelder tekstil, er alle klærne vi tilbyr laget av naturmaterialer som silke, bomull og ull. Tekstilene laget av silke er redesign av gamle plagg, og tekstilene i bomull og ull er alle 100% økologiske og GOTS sertifiserte. Vi selger også produkter av lakseskinn fra laks fra norskekysten. Rivestyrken til lakseskinn er 90 Newtons mot f.eks kalveskinn på 10 Newtons, og er dermed svært robust og slitesterkt. Dette er altså kortreiste kvalitetsprodukter.

Vi tilbyr også papirvarer og leker i tre som er produsert i Norge. Kunstmuseet vil fortsette å jobbe kontinuerlig for utviklingen av en bærekraftig butikk, og fokusere på kvalitet foran kvantitet.

I butikken selges billedkunst, keramikk, glass, smykker, klær og vesker fra både lokale, regionale og nasjonale kunstnere og designere. I tillegg er det også et godt utvalg av bøker, tegnemateriell, leker, spill, kataloger og kunstkort. Hvis du ikke bor i nærheten, men ser noe du liker, kan du ta kontakt på e-post [email protected], så sender vi varen i posten mot et frakttillegg.

Vi har passende gaver for alle anledninger; bursdag, dåp, konfirmasjon, bryllup og firmagaver. Hvis du er usikker på hva du skal velge, kan du også kjøpe gavekort hos oss.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Følg oss på Instagram

Museumsbutikken er stengt i perioden 25/9-14/19, grunnet montering av ny utstilling og utskifting av takvinduene i våre lokaler. 
Vi åpner dørene inn til butikken mandag 16/10🛎️🧡

P.S Åpning av Stipendutstillingen 2023, lørdag 21/10 kl. 13:00!🤩
Velkommen🫶🏼
Tid for innekos!🍂🍁🕯️Superfine håndlagde stearinlys fra @mrsmiccio 💛
Kr. 55,00 pr. stk.
•
•
#stearinlys #handmade #høst #innekos #museumsbutikk #namsos #kunstmuseetnordtrøndelag
Viktig melding❗️Fredag 1. september er Kunstmuseet stengt mellom kl. 11:00 og 13:00, da alle ansatte er på konferanse🤓Vi holder åpent igjen fra 13:00-15:00🌸
Fine og praktiske handlenett til kun kr. 99,00!🤩Størrelsen på 50x42 cm gjør at du får plass til det du trenger på handleturen, og nettet tåler opptil 15 kg!💪🏼Bærehanken er også såpass lang at du lett får det over skulderen. Handlenettene fra @loqi er laget av resirkulert materiale og er vannavvisende💦
•
•
#loqi #handlenett #miljøvennlig #goodbyeplastic #shopping #museum #kunst #museumsbutikk #nordtrøndelag #kunstmuseet
Fotokunst!❤️Vi har flere verk av kunstner Maria Konstanse Bruun til salgs i museumsbutikken🫶🏼Blant annet dette fra serien «The World is a Detour». 
B 66 cm x H 50 cm, kr. 5 775,00 inkl. 5% kunstavgift.
📸: @mariakonstansebruun©️
•
•
#fotokunst #photoart #lokalkunstner #kunst #namsos #museumsbutikk #kunstmuseetnordtrøndelag