10.12.16 BARNEKUNST

Kunstmuseet Nord-Trøndelag Museet Midt IKS viser for første gang en egenprodusert Barnekunstutstilling. Utstillingen presenterer spennende kunstverk laget av barn i Namsos og omegn på Kunstverkstedene her ved kunstmuseet, ved Museets dag på Namdalsmuseet, ved Kulturmartna og Melamartnan i 2016.

Utstillingen er veldig variert og fargerik, og viser noe av barns fantasifulle oppfinnsomhet. Med over hundre kunstverk fra potetrykk og malerier til skulpturer og lydinstallasjon, er det tydelig at barna har utforsket sin kreativitet i forskjellige medier med stor glede.

Kunstverkstedene ble opprettet i 2015 av Yvonne Antonsen og Julie Nilsen Sævik, og fikk i år en museumspedagog med på laget.


Utstillingen åpnes ved Marte Hatland, Barnehagesjef i Namsos kommune
Utstillingsperiode 10. desember 2016 – 14. januar 2017