27.08.16 ANDERS SLETVOLD MOE

Anders Sletvold Moe fra Steinkjer bor og arbeider i Oslo, og er utdannet fra Kunstskolen i Rogaland og Kunsthögskolan i Malmø.
Utstillingen har fått tittelen Trøndersk Abstraksjon. En malerisk dialog med Arve Hovig, Johs. Rian, Lars Tiller, Jakob Weidemann og Roar Wold.
Sletvold Moe har de siste par årene jobbet med en serie malerier kalt Black Letters. Dette er en hommageserie til kunstnere han er opptatt av som består av maleri på sorte plexiglass plater i A4 størrelse, hvor formatet A4 her representerer brevformatet. Motivene og komposisjonene beholdes i riktig proposjonsforhold, men alle fargene blir tolket i ulike sorte nyanser. Trøndersk Abstraksjon er en videreutvikling av dette konseptet, og inkluderer originale verk av de nevnte avdøde trønderske kunstnere. Sletvold Moe har valgt ut fem trønderske kunstnere som han selv er personlig opptatt av, og som han mener representerer de beste innen abstraksjonsfeltet som kom fra Trøndelagsregionen.

For mer info om kunstneren, se hjemmesiden hans her. Til 15.10.16.

Black Letter nr.142 ( to Johs. Rian)

Black Letter nr.146 (to Arve Hovig)

Black Letter nr.141 (to Jakob Weidemann)

Lagre

Lagre