23.01.16 MERETE LØNDAL

Merete Løndal fra Notodden starter utstillingsåret 2016 med maleriutstillingen En Passant – fra finanskrise til nybarokk.

I løpet av de siste årene har Løndal laget en serie malerier, med motiver som geografisk følger finanskrisen fra Norden og Europa til USA, New York. Det er en samtidsspeiling som strekker seg fra Norden i forkant av finanskrisen, og gjennom Europa til USA og Cuba.
Arbeidene er figurative, men oppleves likevel fragmenterte og forvrengte, tidvis redusert eller utvisket fordi ulike motiv fra forskjellige plan blandes sammen.

Les mer på kunstnerens hjemmeside. Til 12.03.16.

All that remained Called it a day first breath after a coma I dreamed that you danced in a field with white butterflies I gode hender I I gode hender II Premonition of winter restoring Balance Skin Deep Spotted_edited-1 The fucker inside Underdog Wild is the wind