Utstillingsåpning Trine Kampmann-Jensen

Årets siste utstiller er utdannet fra Glasgow School of Art og Royal College of Art i London, og jobber med store akrylbilder i narrativ tradisjon. Selv sier hun dette om sitt kunstneriske arbeid:

“Mine malerier oppstår i en arbeidsprosses som er tidskrevende med mange forflytninger og rokeringer før bitene faller på plass. Et  puslespill som møysommelig settes på plass. Mellomrommene består av monokrome fargefelt, disse dekker vestlige partier i billedflaten. Dybdevirkningen ivaretas med variasjoner i valøren.
Billedelementene er små utsnitt av virkeligheten, med høyt detaljnivå. Disse er utpenslede øyer i atmosfæriske lag av farge. Det narrative aspektet i maleriene er ikke direkte fortalt.  Figurasjonen i bildene er velkjent, ofte med symbolsk betydning. Tiden har stanset, de antyder at noe har hent og noe skal hende. Maleriene er åpne, både i teknisk og tolkningsmessig forstand. De kan for eksempel framstå som bilder på utsatt, sårbar, temmet eller vandalisert natur, som om den ville faunaen speiler den menneskelige psyke.” Til 11.01.15.

 

IMG_3713IMG_3698IMG_3743IMG_3752IMG_3734IMG_3701IMG_3733IMG_3720 copy