05.07.14 SOMMERUTSTILLING – STIPENDUTSTILLING 2014

Kunstmuseets sommerutstilling viser arbeider av de nominerte søkerne til årets arbeids- og reisestipend. Stipendiatene konkurrerer om et arbeidsstipend på kr. 30 000,- og et reisestipend på kr. 20 000,-. Dette året var det  Idun BaltzersenJiri HavranVemund Thoe  og Gelawesh Waledkhani som var nominerte til arbeidsstipendet, mens Karoline Hjorth og Liv Rygh konkurrerte om reisestipendet. Mottakeren av arbeidsstipendet får én måneds opphold ved gjesteatelieret Snedkeriet, som ligger ved Norsk Sagbruksmuseum i Namsos. Vi gratulerer Gelawesh Waledkhani som mottaker av årets arbeidsstipend og Karoline Hjorth som mottaker av reisestipendet! Til 10.09.14.

eyes-as-big-as-plates-1-600x499

Karoline Hjorth

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idun Baltzersen

Vemund Thoe - Pruitt-Igoe 1

Vemund Thoe

Liv Rygh

Liv Rygh

Jiri Havran - Åmmeberg.01

Jiri Havran

Gelawesh Waledkhani - I Wish I Could Have Hold Your Hand copy

Gelawesh Waledkhani