04.12.10 TONE FLESCHE

Arr: Namsos Kunstforening
Transportstreiken i vår satte en stopper for den planlagte utstillingen med Tone Flesche, men publikum får nå en ny sjanse til å stifte bekjentskap med Lillehammer kunstneren. Tone Flesche er utdannet ved Høgskolen i Oslo, avd. for estetiske fag. Hun har gått i lære under grafiker Trygve Retvik og har hatt studieopphold ved Grafisk Eksperimentarium i København under grafiker Henrik Bøegh. I tillegg har hun flere kurs i olje- og akrylmaling under Hans Norman Dahl og Åke Berg. Flesche arbeider med stiliserte og naivistiske figurer i bildene sine, og med humor og forenklinger ønsker hun å appellere til barnet i den voksne betrakteren med lekne motiver. Selv oppsummerer hun bildene sine som enkel strek, positivt budskap og melankolsk bunn. Til 06.01.11.