5. – 9. august

INFO OM ÅRETS CAMP

Kunstmuseet Nord-Trøndelag ønsker gjennom dette prosjektet å samle kreative barn og unge til Namsos, og arbeide med gatekunstnerne RAMPESTREK. Hovedprosjektet består i å gjøre togtraseen fra Angelskjæret til Namsos Lufthavn mer spennende, hvorav vi skal arbeide med langveggen på den nedlagte tresonittfabrikken på Hylla. 

Deltakerne blir med på den kreative prosessen fra idé til ferdig vegg. Vi kommer til å ta elementer fra lokal historie knyttet til området, og krydre det sammen med moderne elementer.  Det skal sprayes, males, tegnes m.m. og jobbes individuelt og i team. 

HOTSPOTS AS kommer til å dokumentere uka med drone og actionkamera, hvor resultatet blir en kort film som viser progresjonen fra rå vegg til ferdig veggmaleri.

DATO og TIDSPUNKT

Mandag 5. august – fredag 9. august: 10:00 – 16:00.

INSTRUKTØRER

RAMPESTREK: Rampestrek er et gatekunstkollektiv fra Harstad. Denne gangen kommer Torgeir Riise og Tobias Leufstadius. De er begge graffitikunstnere med ca 30 års erfaring til sammen. Når de ikke maler vegger, studerer Torgeir kunst i Nederland, Tobias jobber som tatovør på Huldra Tattoo i Harstad

YVONNE ANTONSEN er formidler og prosjektutvikler ved Kunstmuseet Nord-Trøndelag. Hun initierte og har drevet Kunstmuseets populære Kunstverksted siden 2014. Yvonne er drivkraften bak dette prosjektet som startet i 2017, med sin interesse i alt som er retro og street art, og et ønske om å involvere barn og unge i interaktive kunstverk.