Street Art Camp
6. – 10. august

Maleri på havneveggen fra Street Art Camp 2017- Utført av gatekunstneren Peacetu og deltakere

 

Kunstmuseet Nord-Trøndelag inviterer barn og unge (10 år +) fra Namdalsregionen å delta i en ukeslang street art workshop med art director og illustratør Frank Trana og Kunstmuseet sin formidler Yvonne Antonsen. 
Street Art Camp passer for alle barn og unge som er kreative og liker å skape noe. Prosjektet er tilrettelagt for alle uansett alder og erfaring, med innføring fra instruktørene og mulighet for å jobbe i team og på egen hånd.

Deltakerne vil bli kjent med denne stadig mer populære kunstformen gjennom ulike arbeidsmetoder og tilnærminger, og vil sammen med instruktørene skape installasjoner og kunstverk.

Street Art Camp 2018 er sponset av Regionalt næringsfond for Midtre Namdal, DesignTrykk AS, Retura NT AS, Hamstad Bakeri AS, HOTSPOTS AS, Fargerike Husby Fagsenter og SPICATUM. 


INFO
Kunstmuseet Nord-Trøndelag ønsker gjennom dette prosjektet å samle kreative barn og unge til Namsos, og arbeide rundt tematikken miljø og bærekraftig nærmiljø under mottoet BEWARE OF YOUR SURROUNDINGS. Hovedfokuset vil være på den kreative og skapende prosessen.

PRIS og BETALING
Pris per deltager: 1600 kr (inkluderer materiale og bevertning)
Påmeldingsfrist: fredag 29. juni 2018.
Betaling via faktura som blir sendt på e-post etter påmeldingsfristen er gått ut.
 
DATO og TIDSPUNKT
Mandag 6. august – fredag 10. august: 9:00 – 15:00.
Lunsj og frukt vil bli servert
 
INSTRUKTØRER
Frank Trana er art director og illustratør, med lang erfaring innen reklamebransjen. Han har også drevet med street art i offentlige rom. Tidligere prosjekter han har gjort er blant annet Like Dislike og Pixelthis, hvorav sistnevnte ble vist som en en utstilling som presenterte en nærhet til tidsånden og de tapte øyeblikkene i Tsjernobyl og Pripyat.
Frank er opprinnelig fra Namsos, men bor og jobber i Trondheim der han driver sitt eget reklamebyrå Natiwe AS. Se mer av Frank sine arbeid her.

Yvonne Antonsen er formidler og prosjektutvikler ved Kunstmuseet Nord-Trøndelag. Hun initierte og har drevet Kunstmuseets populære Kunstverksted siden 2014. Yvonne er drivkraften bak dette prosjektet som startet i 2017, med sin interesse i alt som er retro og street art, og et ønske om å involvere barn og unge i interaktiv kunst.