STREET ART CAMP
7. – 11. august 2017

Kunstmuseet Nord-Trøndelag inviterer barn og unge (10 år +) fra Namdalsregionen å delta i en ukeslang street art workshop med kunsteren Peacetu og Kunstmuseets formidler Yvonne Antonsen.

Street Art Camp passer for alle barn og unge som er kreative og liker å skape noe. Prosjektet er tilrettelagt for alle uansett alder og erfaring, med innføring fra instruktørene og mulighet for å jobbe i team og på egen hånd.

Deltagerne vil bli kjent med denne stadig mer populære kunstformen gjennom ulike arbeidsmetoder og tilnærminger, og vil sammen med instruktørene skape kunstverk og interaktive verk.

Street Art i Brasil, foto: Yvonne Antonsen

INFO

Street Art tar kunst ut fra galleriet og omfatter alt fra veggmalerier laget med spraymaling til skulpturer og «yarn bombing». Kunstmuseet Nord-Trøndelag ønsker gjennom dette prosjektet å samle kreative barn og unge til Namsos og fornye byen med fargerik kunst til glede for alle.

Vi avslutter campen med en grillfest for deltagerne, familiene deres og våre samarbeidspartnerne i parken utenfor Kulturhuset fredag 11. august.

Street Art Camp er støttet av Kultur i Bevegelse i Namsos kommune, Byggmakker Gipling Namsos, Malermester Jan Husby ASHusby Fagsenter, Fotograf Hågensen, Husqvarna-butikken og Rema 1000. Vi takker også for samarbeidet med Trondheim havn, Namsos ungdomsskole og Kulturhuset i Namsos.

PRIS og BETALING

Pris per deltager: 1500 kr (inkluderer materialer)

Påmeldingsfrist: søndag 18. juni 2017.

Klikk her for påmeldingsskjema.

Betaling via faktura, betalingsfrist fredag 23. juni 2017.

DATO og TIDSPUNKT

Mandag 7. august – fredag 11. august: 9:00 – 15:00.

Frukt vil bli servert, men husk å ta med lunsj og drikke.

INSTRUKTØRER

Peacetu (Rodrigo Lisboa) er en brasiliansk kunstner som har lang erfaring med kunstprosjekter ved norske skoler, og kommer med strålende referanser fra tidligere kunstverksteder. Peacetu sin kunstneriske stil er preget av hans oppvekst i Brasil med sterke farger og former.

Yvonne Antonsen er en utøvende kunstner og formidler ved Kunstmuseet Nord-Trøndelag. Hun initierte og har drevet Kunstmuseets populære Kunstverksted siden 2014. Yvonne er drivkraften bak dette prosjektet med sin interesse i alt som er retro og street art, og et ønske om å involvere barn og unge i interaktiv kunst.

For mer informasjon eller spørsmål om Street Art Camp, kontakt:

Formidler Yvonne Antonsen, 957 44 860 og/eller via e-post (klikk her for e-post).

Gallerileder Camilla Birkeland, 48 88 00 26 og/eller via e-post (klikk her for e-post).