« Tilbake til kalender

Street Art Camp påmeldingsfrist

STREET ART CAMP
7. – 11. august 2017

Kunstmuseet Nord-Trøndelag inviterer barn og unge (10 år +) fra Namdalsregionen å delta i en ukeslang street art workshop med kunsteren Peacetu og Kunstmuseets formidler Yvonne Antonsen.

Street Art Camp passer for alle barn og unge som er kreative og liker å skape noe. Prosjektet er tilrettelagt for alle uansett alder og erfaring, med innføring fra instruktørene og mulighet for å jobbe i team og på egen hånd.

Deltagerne vil bli kjent med denne stadig mer populære kunstformen gjennom ulike arbeidsmetoder og tilnærminger, og vil sammen med instruktørene skape kunstverk og interaktive verk.

Street Art tar kunst ut fra galleriet og omfatter alt fra veggmalerier laget med spraymaling til skulpturer og «yarn bombing». Kunstmuseet Nord-Trøndelag ønsker gjennom dette prosjektet å samle kreative barn og unge til Namsos og fornye byen med fargerik kunst til glede for alle.

Vi avslutter campen med en grillfest for deltagerne, familiene deres og våre samarbeidspartnerne i parken utenfor Kulturhuset fredag 11. august.

Street Art Camp er støttet av Kultur i Bevegelse i Namsos kommune, Byggmakker Gipling Namsos, Malermester Jan Husby ASHusby Fagsenter, Fotograf Hågensen, Husqvarna-butikken og Rema 1000. Vi takker også for samarbeidet med Trondheim havn, Namsos ungdomsskole og Kulturhuset i Namsos.

Påmeldingsfrist: søndag 9. juli 2017.

Klikk her for påmeldingsskjema.

Om denne hendelsen