« Tilbake til kalender

KUNST, KVINNER & KARRIERE

Velkommen til en spennende aften ved Kunstmuseet Nord-Trøndelag hvor vi får innblikk i kunstner Maria Konstanse Bruun sine fotografier, med tema som omhandler morsrollen i dagens samfunn.
Vi haster rundt i hverdagen og balanserer arbeid og fritid med familielivet. Det er travelt å ha en karriere. Spesielt hvis man påtar seg større roller i næringsliv, politikk eller frivillige verv, som kanskje til og med involverer internasjonale oppgaver hvor man skal reise rundt i verden med saker og ting.

Maria Konstanse Bruun fra Namsos, deler sine erfaringer med å etablere et liv som kunstner og mor utenlands, med de utfordrende oppgaver som oppstår i denne sammenheng. Hennes kreative bilder viser oss spennende tankevekkende perspektiver på hverdagslivet som mor, sammen med barn inne i huset og ute i naturen.

Den amerikanske aktivisten Erin L. Eddy fra Washington D.C. som tidligere arbeidet i diplomatiet og har erfaring fra bl.a. Irak og Japan kommer også denne kvelden. Hun vil dele ideer, gleder og sorger fra sine opplevelser internasjonalt som mor, hustru og karrierekvinne.

Kunstbutikken er åpen under arrangementet og det vil bli servert litt forfriskninger og snacks.

Arrangementet er gratis.
Dette er er tilbud om å se utstillingen sammen med kunstneren, før den offisielle åpningen
lørdag 26. august kl. 13.00.

Kartvisning

Om denne hendelsen

Kunstmuseet Nord-Trøndelag