Street Art Camp

Street Art tar kunst ut fra galleriet og omfatter alt fra veggmalerier laget med spraymaling til skulpturer og «yarn bombing». Kunstmuseet NordTrøndelag ønsker gjennom Street Art Camp å samle kreative barn og unge til Namsos, og fornye byen med fargerik kunst til glede for alle.

Kunstmuseet NordTrøndelag inviterer barn og unge (10 år +) fra Namdalsregionen til å delta i en ukeslang street art workshop i sommerhalvåret med street art kunstnere.

Street Art Camp passer for alle barn og unge som er kreative og liker å skape noe. Prosjektet er tilrettelagt for alle uansett alder og erfaring, med innføring fra instruktørene og mulighet for å jobbe i team og på egen hånd.

Deltagerne vil bli kjent med denne stadig mer populære kunstformen gjennom ulike arbeidsmetoder og tilnærminger, og vil sammen med instruktørene skape kunstverk og interaktive verk.

Årets Street Art Camp er sponset av Namsos Kommune, Fargerike Husby Fagsenter, VESO Vikan, Retura NT AS og Museet Midt IKS.

NB! I 2020 arrangeres campen i høstferien, altså 5. - 9. oktober. Følg med på våre digitale plattformer utover sommeren for mer info om påmelding m.m.