Laster Arrangementer

Familieverksted: Linosnitt (påmelding)

Uten tittel-7-forside fb-arr

23. mars kl.12:00 - 15:00

Kunstmuseet NordTrøndelag inviterer til gratis familieverksted med hjelp, siste lørdag i måneden og alltid på kulturhuset i Namsos 🎨

🎨 Velkommen til Kunstmuseet NordTrøndelags månedlige familieverksted – hvor kreativitet og moro går hånd i hånd for store og små! Denne måneden tar vi dere med i linosnittets verden.
Linosnitt er en trykketeknikk der vi skjærer ut mønstre eller figurer i en linoleumsplate (myk plastplate), for så å trykke mønsteret på papir. På familieverkstedet skaper vi linosnitt med motiver knyttet til naturen og jakt i forbindelse med utstillinga “iaktta – Jordal og Falck-Næss”. Vi har sjablonger for deg som vil ha det. Formidlerne våre viser dere trinn for trinn hvordan dere kan skape egne linosnitt. Dere vil lære linoteknikker og triks sammen.
📅 Husk å melde dere på i forkant da plassene fylles raskt! Registrer dere i skjemaet https://forms.office.com/e/sN0K7rm9XM for å sikre dere en plass. Vi har to starttidspunkt: Pulje 1 starter kl. 12:00 og pulje 2 starter kl. 13:30. Vennligst kom til starttidspunktet, slik at dere har god tid til å både skjære mønster og trykke. Pris per barn: 70 kr. Betaling skjer i resepsjonen til kunstmuseet. Husk å vise kvittering til formidlerne på verkstedet. Barn under 10 år må til alle tider være i følge med voksne. Vi gleder oss til å se dere!
🗓️ Lørdag 23. mars
⏰ Klokken 12-15. Pulje 1 starter kl. 12:00 og pulje 2 starter kl. 13:30
📍 Kulturhuset i Namsos, kunstverkstedet i kjelleren. Følg skiltinga.

 

Tidspunkt: 23. mars