Laster Arrangementer

Familielørdag på Kunstmuseet

Detalj fra workshopmateriale fra utstillingen Visuelle Nabolag fra Nasjonalmuseet

05. september kl.11:00 - 13:00

Lørdag 5. september kl.11.00 - 13.00 inviterer vi hele familien til å bli med på gratis omvisning av «Visuelle Nabolag» med tilhørende verksted. «Visuelle Nabolag» er en vandreutstilling fra Nasjonalmuseet som viser kunst, design og arkitektur fra ulike tider, innen ulike tema. Sammen ser vi på og snakker om utstillingen.

Dere vil få oppleve verker av verdenskjente kunstnere som popkunstneren Andy Warhol, den omdiskuterte street art-kunstneren Banksy og den norske fotografen Lill-Ann Chepstow-Lusty. I verkstedet vil barn og voksne få lage sine egne miniatyrutstillinger. Dere planlegger sammen hva deres lille utstilling skal handle om og lager miniatyrkunst som dere henger opp i modeller av utstillingsrom.

Grunnet smittevern har vi begrenset antall plasser, og arrangementet krever påmelding. Send påmeldingsforespørsel med antall barn og voksne som ønsker å delta, samt alder på barna til vår museumspedagog [email protected]

Smittevern: Vi holder minimum 1 meter avstand, og har god håndhygiene. Vi vasker materiale som blir brukt. Hvis noen i familien har forkjølelsessymptomer må de bli hjemme denne gangen.

 

Tidspunkt: 5. september 2020