Hvorfor går vi og hvor går vi? 100 METER-utstillinga viser 1 videoverk (70 min med videoselvportrett fra barn og unge som filmer seg selv mens de forteller om en kort strekning de har sterke følelser for), 18 fotoverk, 1 bok, 1 tekstbasert verk, 124 ark, 1 papirmodell og 15 selfiestenger.

100 METER-utstillinga er en del av kunstner Brynhild Bye-Tillers arbeid med dokumentar og deltakelse i kunstfeltet.

Prosjektet er gjennomført i samarbeid med Lisbeth Lein, kultursjef Namdalseid kommune, Kunstmuseet Nord-Trøndelag, kommunene Namdalseid, Namsos og Flatanger, Musikk i Nord-Trøndelag, Nord-Trøndelag barne og ungdomsråd og Den kulturelle skolesekken i Nord-Trøndelag. Prosjektet er støttet av Norsk kulturråd, Trøndelag fylkeskommune og Statens utstillingsstipend.

MER INFORMASJON:

www.100metervideo.no/informasjon