Vi gjentar fjorårets suksess, og viser også i år en egenprodusert Barnekunstutstilling, med spennende kunstverk laget av barn i Namsos og omegn. Verkene som presenteres er laget av barna under de månedlige kunstverkstedene, Familiedagene på Sagbruksmuseet og Kunstmuseet, samt Kulturmartnan i år.
Dette året handler Barnekunstutstillingen om hvordan vi opplever verden. I den forbindelse ønsker vi å fokusere på den holistiske opplevelsen hvor alle sanser er aktivisert, ikke bare sett med barnas øyne men også uttrykt av dem i praksis, gjennom flere aktiviteter i tekstil, maleri, grafikk, skulptur, håndarbeider, tegning, fotografi, graffiti, digital kunst og lydverk.

Med denne flerdimensjonale utstillingen inviterer vi barn, unge og voksne til å oppleve kunstverkene gjennom flere sanser. Publikum er velkommen til å ta på, lytte til og gå inn i noen av skulpturene og pusle med noe selv, av det som er interaktivt.

Offisiell åpning ved Lisbeth Lein, kultursjef i Namdalseid kommune
Musikalsk innslag ved Simen Storøy