Arne & Carlos. Eit ferdaminne

Utstillingen Arne & Carlos. Eit ferdaminne åpnet lørdag 13. juli og skal stå helt frem til 8. september. Utstillingen består av flere  tablåer hvor flere lekre plagg i ulike stoffer og materialer for damer og herrer er montert på utstillingsdukker. Designerduoens kjente strikkede juletrekuler er selvsagt med! Utstillingen er produsert av kurator Benedicte Sunde, et samarbeid mellom Nasjonalmuseet og DogA. Kunstmuseet Nord-Trøndelag tilbyr gratis omvisning for skolelever og grupper voksne. Kontakt oss på tlf. 400 39 240/400 39 239 eller send en e-post til [email protected]. Nedenfor kan du se utvalgte bilder fra utstillingen og åpningen.

Fra åpningen

Fra åpningen

Arbeidsstasjon I

Arbeidsstasjon I

Bunad og reinsdyr kolleksjon

Bunad og reinsdyr kolleksjon

Arbeidsstasjon II

Arbeidsstasjon II

Arne & Carlos. Eit ferdaminne

Arne & Carlos. Eit ferdaminne

Origamikolleksjon

Origamikolleksjon

Commes des Garcons kolleksjon

Commes des Garcons kolleksjon

Commes des Garcons kolleksjon

Commes des Garcons kolleksjon

Dolly Parton kolleksjon

Dolly Parton kolleksjon

Arne & Carlos

Detalj Dolly Parton kolleksjon

Detalj Dolly Parton kolleksjon

Hanekamdukke med kreasjon

 

Insekt kolleksjon

Insekt kolleksjon